Hjem > Nyheder > Indhold

Q: Hvilke elementer bestemme prisen af bryggeriet mest?

Q: Hvilke elementer bestemme prisen af bryggeriet mest?

Der er 4 aspekter, der bestemmer prisen på et bryggeri: batch størrelse, årlig kapacitet, finish og automation.


Q: Hvad størrelse øl bryggeri bygning har jeg brug for?

For en brewpub meget afhænger af, hvad dit årlige volumen er, og hvor mange forskellige typer øl du ønsker at tilbyde. Den mindste overflade starter ved omkring 20m2. Der er også nogle anmodninger estimat område i vores forskellige bryggeri systemer i specifikationen ovenfor.
For mikrobryggerier den vigtigste faktor er årlig volumen. For små mikrobryggerier et areal på 300m2 er ofte mere end tilstrækkeligt.
For yderligere oplysninger om dit projekt, kan vi give dig nøjagtige dimensioner og krav.


Q: Kan jeg brygge alle typer af øl på Tiantai brygning udstyr?

I modsætning til den åbne kar gæring systemet anvendes hovedsageligt i Østeuropa og Tyskland, kan alle øltyper brygges med vores system. Det betyder, at en lang række af ales og lagers kan foretages. I betragtning af den smitsomme stil Lambics, anbefaler vi ikke brygning eller emballage disse øl på fælles udstyr.


Q: Hvor lang tid tager det øl udstyr vare?

I betragtning af, at de fleste elementer i et bryggeri er lavet af rustfrit stål, levetiden af et bryggeri er høj. I betragtning af korrekt vedligeholdelse og omhyggelig brug af kemikalier, kan et bryggeri bruges intensivt for omkring 20 til 30 år. For nogle elementer såsom fyldstoffer og labelers med en masse bevægelige dele en kortere levetid bør overvejes og mere vedligeholdelse vil være nødvendigt, afhængigt af brug.


Q: Kan du hjælpe mig med mit hele bryggeri projekt?

Vores mission er at hjælpe vores kunder med deres brygning behov fra start til slut og opbygge en langsigtet forhold til dem. Vi kan hjælpe dig med alle aspekter af dit brygning behov eller arbejde med en af vores partnere til at imødekomme dine behov.

Kontakt mig og få din faglige konsulent!

Pls. bruge e-mail, WhatsApp eller facebook messenger, kan jeg ikke acceptere feedback i denne hjemmesides tilbagemeldinger, Tak.

Et par af: Nej

Næste: Nej