Hjem > Udstilling > Indhold

Alkohol/Ethanol destillation udstyr fabrikanter Pot Still destillation

?Produktbeskrivelse

Fem kolonner tre-effekt destillation proces vores firma designer og fremstiller seneste fem kolonner tre-effekt destillation udstyr. Denne nye proces fremmes på grundlag af traditionelle fem-kolonne. Nøglen til denne proces er metoderne varme, damp opvarmer én kolonne direkte og overfører varmen til andre 4 kolonner til at opnå tre-effekt termisk kobling og energibesparende effekter. Med hensyn til elektricitet effektivitet, kan det spare 50% elektricitet og undgå reparation af cirkulerende pumper og også forlænge arbejdslivet re kedler.


FunktionerService

Pre-salg service:

1. gratis tilbudsgiveren, håndværk og teknisk vejledning.

2. vi kan give modta #39; s kvalifikation certificering og tegninger.

3. vi kan også gøre tilpassede produkter efter customerand #39; s behov.

Efter-salg service:

1. vi yder langsigtet efter-salg service.

2. grund til citat af vores udstyr er FOB-prisen, som udelukkede anklager om dør til dør service. Hvis det er nødvendigt, kan vi udpege vores tekniker til debug maskinen med air billet, visa, overnatning og labor omkostninger leveres af din fest. Eller du kan sende din tekniker til vores virksomhed at lære teknikker.

3. i mellemtiden, kan du ringe eller e-mail for at høre alle relevante spørgsmål, da vi har en særlig linje af efter-salg service. Eller du kan kommunikere online og løse problemerne.

Pakning andamp; Levering

Emballage detaljer: Sødygtige standardpakken

Leveringsdetaljer: 30-35 dage efter ned betaling er modtaget